Bocci

14 serien 

14 serien ble designet av Omer Arbel i 2005, med ønske om å skape en ny type lyskrone. Den består av støpte glasskuler med et frostet, sylinderformet hulrom til lyskilden. Kulene blir laget i resirkulert glass, har en diameter på 10,2 cm, og leveres med enten xenon eller LED pære.

 

21 serien 

28 serien 

Bocci 28 serie blir skapt ved bruk av en kompleks glassblåseteknikk. Resultatet blir en forvrengt sfærisk form med en sammensatt samling av indre "satelitter". Den ene av disse formene er laget av melkefarget glass, og rommer lyskilden. Standardkulene blir laget i klart glass, men man kan komponere sin egen sammensetning med utvalgte farger til hele kulen eller satelittene. Lampene har en diameter på ca. 15 cm og leveres med xenon eller LED pære

 

38 serien 

57 serien 

Katalog

Bocci katalogen inneholder en komplett liste med produktinformasjon, spesifikasjoner, bilder samt informasjon om produsenten. 

 

 

 
 
 Bocci

Bocci er en ung canadisk lampeprodusent. Firmaet ble etablert av arkitekten Omer Arbel i 2005, med mål om å viske ut grensene mellom arkitektur, industrielt design og materialforskning. Glasskulene blir håndlaget og hver kule og komposisjon er derfor unik.