Helt Grønn Design gir ditt hjem personlighet!

Om helt grønn!

Velkommen til min verden av fantastisk interiør og design! Ønsker du hjelp til å gjøre ditt hjem vakkert og funksjonelt? Eller til og med skape ditt hjem til din personlige oase? Jeg hjelper deg med å lage et flott og personlig design etter dine ønsker og behov, i hvilket som helst rom i ditt hus eller i din hage.

I tillegg både forhandler og designer jeg en rekke interiørprodukter med fokus på godt design og god kvalitet!


Hva jeg kan hjelpe deg med

Jeg er interiørdesigner og kan hjelpe deg med design enten du planlegger å bygge om, bygge nytt, eller bare vil forandre litt.
 Jeg hjelper deg med materialvalg, farger, møbler, belysning, interiør og hage som bringer frem din personlige stil. Enten du kommer til meg med en komplett visjon for hjemmet ditt, eller er på jakt etter inspirasjon, er jeg her for å hjelpe.

Hvordan starte

Jeg kan hjelpe deg å starte fra scratch i et bygge- eller interiørprosjekt. Eller jeg kan jobbe med det du allerede har, fra tepper og arvestykker til dine favorittmøbler, og gi ditt hjem den makeover som bringer frem det beste i din egen unike stil. Det er smart å velge hjelp til interiørdesignet da du ofte sparer penger ved å unngå feilvalg og bomkjøp. Jeg hjelper deg etter dine, ønsker, behov og økonomi, du kan selv velge; dyrt eller billig. 

Ønsker du hjelp til å planlegge ditt hjem - kontakt meg gjerne!


Uttalelser

"Line er ikke hvilken som helst interiørdesigner. Hun er en læremester, en inspirasjonskilde og en kunstner.

Da Line hjalp oss i vårt hus så hun løsninger og muligheter som jeg ikke ville sett selv. I tillegg så ga hun meg muligheten til å selv å kunne utvikle meg.  Etter samarbeidet med Line føler jeg meg beriket av hennes mesterlige evner og har tatt med meg denne inspirasjonen videre nå som jeg på egen hånd innreder vårt nye hjem i Trondheim.

Line ser ikke bare interiøret men også menneskene som lever der. Hun kombinerer smarte løsninger med sjel, humor, omtanke og med hensyn til økonomien den enkelte måtte ha.

Jeg anbefaler alle å investere i Lines veiledning. Man vil være beriket for livet!
" -- Hanne Forve, Trondheim