PRISER         MAT                                                                                                                                                                                                                      


Mat



Mat fra Matsalongen



Art - i - Sjokk

Art i sjokk er Matsalongens signaturkonsept:
Matsalongen tilrettelegger / planlegge og former meny med kunden slik at de får realisert den maten de selv ønsker. De gir selvfølgelig tips og råd.

Matsalongens mat er basert på fargerik mat med mye smak av sesongens frukt og grønt, urter og spislige blomster. Den kan også tilberedes med kjøtt, fisk og skalldyr.
Kortreiste grønnsaker fra økologiske produkter dyrket på Nesoddparken i samarbeid med Miljøhagen.

Art i Sjokk er Matsalongens signaturmat og kjennetegnes ved småretter som blir satt sammen i ulike former på en uventet og utradisjonell måte.
Innhold og form vil variere fra hva Matsalongen til enhver tid er inspirert av eller av årstiden.
Du kan bestille en Art i Sjokk - spesial tilpasset ditt selskap.
Konseptet består av en rekke småretter satt sammen i ulike former og bilder alt etter hva slags selskap den skal gjenspeile.
Art i Sjokk kan kombineres med tradisjonell mat, med f.eks forrett og dessert som Art i Sjokk og hovedrett av kjøtt eller fisk / skalldyr.

Tradisjonell
Matsalongen tilbyr også tradisjonell mat, og former gjerne en meny etter kundens ønsker.

Om Matsalongen
Matsalongen drives av Elisabeth Engebretsen og Lisa Foss Anthony. Velsmakende og fantasifulle måltider, kanskje også uventede? matsalongen@gmail.com


Om kokken
Elisabeth Engebretsens arbeidserfaring som kokk  startet 2005/2006 med
Prosjekt lykkelig aften som  kokk for et underholdnings- og mat konsept med servitører i roller.
Hun har erfaring med små og store selskaper for private og bedrifter.
Elisabeth startet opp på Hellviktangen Kunstkafé den gang Kari Ottesen var daglig leder der.
Hun ble hentet fra dette prosjektet til å bli kokk og matansvarlig for mat  og kjøkken på charter båten Viking Saga / Båtopplevelse med tilholdsted på Svestad brygge.

I 2007/2008 laget Elisabeth egne menyer og planla matservering på og fra båten for selskaper som bryllup , konfirmasjon, dåp og firmafester.
F.eks var hun kokk for nrk med utenlandske gjester, og i mange spennende selskaper. Som eksempel kan nevnes; Styremøte med Jo Nesbø som musikkinnslag og gjest. Nikon med servering i båtverkstedet på Steilene. Krystall, trespon og olje ( japansk / norsk bryllup med alt av delikatesser fra havet.) etc.

Elisabeth ar laget mat for private selskaper hjemme hos kunden en rekke ganger og har mange gode referanser.


Kontakt
Ta gjerne kontakt med Matsalongen direkte om du ønsker å leie lokale for selskap eller bryllup på Fredbo.
matsalongen@gmail.com
facebook.com/matsalongen




Fingermat og kaker fra Pascal


Crostinis

Crostinis er små loffskiver av pain de mie eller baguetter på 3-4 cm i diameter. Skivene ristes i ovn med maldonsalt og olivenolje, og toppes med deilige smaksbomber. "Menyen" varierer med årstidene, så ta kontakt og vi vil informere deg om utvalget.

Pris pr stk 38,- / stk (beregn 5-6 per pers).
Minimumsbestilling: 20 pers / 100 crostinis

 





Av søte munfuller kan Pascal tilby:


Macaroner, glutenfri
Sprø mandelkjeks fylt med myk krem eller fruktconfit. Vanilje, sjokolade 70%, lys sjokolade, pistasie, solbær, salt karamell, kokos, sitron, bringebær etc (best ved 10 – 12°). Macaroner kan også kjøpes i esker eller som flotte pyramider.

Minipanacotta i beger, glutenfri
Eske med 15 stk assortert mini-panacotta i beger (glutenfri). Kombinasjon av smaker kan f.eks være kaffe/vanilje, pasjonsfruk/vanilje, pistasie/kirsebær, hassenøttnougat/karamell, bringebær/vanilje.

Petit Fours
Eske med 15 stk petit fours med "cremeux" tilsmakt kaffe, vanilje, pistasie, pasjon og sitron. Er dere mange kan du bestille et helt brett med 60 stk (se nettbutikken).

Konfekter og trøffelkuler
Nydelige konfekter og trøffelkuler laget med Valhrona sjokolade. Finnes i mange smaker. Kan kjøpes i ”løs vekt” eller i lekre esker som kan settes direkte på kaffebordet

Les mer om søte munfuller, utvalg og priser i nettburtikken på Pascal.no


 

 

Mat fra andre

Villa Fredbo samarbeider også med andre kokker og cateringselskaper.
Ta kontakt med oss, og vi vil finne en kokk eller et cateringselskap som tilbyr og skreddersyr mat etter deres ønske.

Kontakt