Konsertprogram
        Tidligere konserter        Billetter                                                                                                                                                        


Konsertprogram 


Fredag 19. september 2014 - kl 19:00 

Intimkonsert på Villa Fredbo 

 Konsert med Elin Furubotn

Elin Furubotn (vokal, gitar)
Renate Engevold (fiolin, harmonika, klokkespill)

Musikken til Elin befinner seg i skjæringspunktet mellom vise, pop og jazz. Tekstene er fylt av varme, nære hverdagsglimt med alvor og humor. 

På sitt sjette album, "Å nærme seg det nære" som ble sluppet i august -14, har Elin Furubotn fått med seg sytten musikere fra Stavanger symfoniorkester. Få Fredbo spiller hun låter fra dette albumet sammen med Renate Engevold på fiolin, harmonika og klokkespill. 


Elin Furubotn
 har lang fartstid som artist, tekstforfatter og komponist og har sunget seg inn i mange hjerter med hverdagsromantiske tekster på Rogalandsdialekt. Singelen ”Så lett det kan ver”, en duett med bysbarnet Morten Abel, har herjet på radiolistene i sommer. Hun har turnert i inn og utland og sangene har også blitt spillt i europeiske radiostasjoner. Også i USA fikk hun oppmerksomhet for sitt internasjonale album Heilt Nye Vei (2012) og vant en Indie-pris i Colorado for beste album i hennes kategori.

“Jeg har alltid hatt stor sans for Elin Furubotn. Låtene hennes er tidløse, tekstene er fortellende.  At hun beveger seg mellom jazz, singer/songwriter og et klassisk utttrykk, gjør at det alltid er spennende ting hun kommer med. Det er musikk for et veldig bredt publikum.  Jeg sammenligner henne med Cornelis Vreeswijk.  Tidløst, enkelt, kult.”

Morten Abel – Artist og duettpartner 


Anm.i Aftenbladet 21/8-14:
 «Dette albumet er noe av det mest vellykkede en norsk artist har gjort sammen med symfonikere, også fordi hun skaper kontraster…"