Meystyle
  

Meystyle benytter digitaltrykk i produksjonen av sine unike tapeter som kan levers med integrert   led-lys   og /eller  Swarovski-krystaller.


Collection Abyss


Collection Between


Collection Nina


Collection InLight


Collection Triplicate


Collection FragmentedMeystyle
  benytter databaserte teknologier i form av digitaltrykk i produksjonen av sine fantastiske tapeter som også har en funksjon i moderne interiør. Noen av tapetene har integrert ledlys og er dekorert med Swarovski-krystaller! Med disse tapetene vil ikke  veggflaten forsvinne i bakgrunnen, men skape et sterkt visuelt inntrykk. "Vår misjon er å redde veggen fra bakgrunnen" sier Maria og Ekaterina Yaschuk, søstrene bak Meystyle, som er født i Moskva, oppvokst i Oslo men nå bor i London. 

Søstrene liker å utfordre det tradisjonelle, derfor har de integrert ledbelysning inn i tapetene sine, sammen med Swarovski-krystaller. På tapetkolleksjonen Nina, som er inspirert av jentenes bestemor (Nina) og hennes broderier, er det penslet på gull- eller sølvstøv for hånd for å gi tapetet den "riktige følelsen".
Bruken av Swarovski krystaller fremhever virkningen av led lysene,  disse to fungerer harmonisk sammen men skaper en dramatisk effekt.

Belysning er noe man normalt ville forvente å se ved siden av eller festet til veggen, men Meystyle har istedet integrert lyset inn i tapetet. 
Led-lysene gir lys til omgivelsene men ​​er fullt innlemmet i materialet, og den subtile belysningen tilfører rommet estetikk og kvalitet. 
Ledbelysningen gir stemningslys og erstatter selvsagt ikke vanlig belysning, men  det kan være praktisk i land med mørketid, for ledbelysningen lyser alltid. Slik  har du en hjelpsom veiviser når du skal hente deg et glass vann om natten.

Meystyle tilbyr skreddersydde håndlagede produkter hvor digitale utskrifter kan gjøres i alle størrelser og på et utvalg av overflater som strekker seg fra høykvalitets-tapeter til tekstil-baserte tapeter samt et utvalg av flammehemmende stoffer for møbeltrekk og puter.
På den måten kan de tilpasse designet til veggen, men du kan helt fint kjøpe tapetet i vanlige ruller og sette det opp selv - eller ved hjelp av en håndverker.
En fordel ved digitalt mønster er at det kan tilpasses stoff også, slik at du kan matche veggen til sofaen, gardinene eller sengetøyet.

Du står fritt til å bestemme om du ønsker å bestille  tapetet med eller uten Swarovski-krystaller og / eller led-belysning. 
Ettersom du har mulighet til å bestille alle tapeter uten dette, eller med kun en av delene, kan du selv bestemme prisnivået på tapetene.


Priser finner du ved å klikke på et bilde. 
Det er oppgitt pris på 1: kun tapet, 2: tapet med Swarovski-krystaller, 3: tapet med led-belysning og 4: tapet med Swarovski-krystaller og led-belysning.

Frakt kommer i tillegg. Leveringstid ca 4 uker.