Sommerkurs på Fredbo


Kreativ Kommunikasjon og Presentasjon. 

 

Opplever du av og til ubehag ved å snakke i forsamlinger?
Har du opplevd å svette,  bli tørr i munnen,
 ha stemme som skjelver i takt med bena, glemme det du skal si, at det er vansklig å stå stille, blikk som flakker eller å holde en penn i hånden som blir trykktestet 50 ganger i minuttet?


Ønsker du å føle trygghet ved å "ta ordet"? 
Få kontroll over kropp og tanker, og kunne formidle det budskapet du ønsker på den måten du ønsker?


Om kurset
”Kreativ Kommunikasjon og Presentasjon” er et kurs for deg som vil oppnå større glede og trygghet i å "ta ordet" i forsamlinger, store eller små, privat eller i jobbsammenheng. Eller for deg som  rett og slett ønsker en inspirerende pustepause i vakre og rolige omgivelser.
Kreativ Kommunikasjon og Presentasjon” har som formål å sette i gang gode forandringer på den lette og myke måten.
Hver dag starter med en treningsøkt i pilates 
etterfulgt av en god felles frokost. 
Gjennom  to økter daglig vil Bo Platzack med sin brede erfaring som pedagog og skuespiller ta deg med på en reise i kommunikasjonstrening, fremføringsteknikk, improvisasjon og kroppsbevisthet. Alt i en setting bygget på trygghet og velvære og med humor og glede som viktige byggesteiner. 

Vi går turer i naturen som er nærmeste nabo, hus og hage benyttes til øvelser og hvile.


Tidspunkt
Tirsdag 24. juni - lørdag 28. juni 2014


Sted
Villa Fredbo, Bråtedamveien 30, 1454 Fagerstrand.
Fredbo ligger på Nesodden, en halvøy i indre Oslofjord. Kort vei til Oslo, og med godt tilbud for kollektivreisende.

Historie
Veibeskrivelse
Bildegalleri

Pris
Pris: kr. 7 900,- 
Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter ( totalt 25 timer ), kost ( frokost, lunsj, middag, mm. ) 


Måltider
Vi har felles måltider der vi serverer sunn og god økologisk mat i fredelige og inspirerende omgivelser. 


Overnatting
Om du ønsker kan du overnatte på Fredbo. Vi har noen enkle rom i hovedhuset eller noen små hytter i hagen, med tilgang på felles bad og toalett i hovedhuset. Se bildegalleri fra Fredbo her
Overnatting kr 400 pr natt.Betalingsbetingelser
Du blir bedt om å betale et depositum på kr. 1000,- til konto 2050.16.18730 (Fredbo v/ Line Evensen ) samtidig med at du melder deg på kurset. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Innen den datoen kan du melde deg av uten videre kostnader, men får da ikke returnert depositumet. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset. NB. Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding hvis man ønsker å bo på enkeltrom, for disse rommene er det rift om!


Meld deg på her
 

 Om oss

Bo Platzack   f.1972,   

- har jobbet som skuespiller og teaterinstruktør de siste ti årene og reist Norge og Sverige på langs på turné og holdt workshops i kulturhus, teater, folkeparker, gymsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. 
Han har spilt og medvirket i over 1.500 forestillinger for over 100.000 barn og voksne. 
Bo är aktuell i rollen som Christian Magnus Falsen i samband med 200- års jubileet for Grunnloven på 17. mai 2014 i Ås!

Bo er utdannet skuespiller, teaterinstruktør/regissør og teaterpedagog og har studert ved Wendelsbergs folkhögskola i Gøteborg, Ecole International du Theatre i Paris og Ecole Philippe Gaulier i London.

Han har 10 års erfaring som teaterlærer og instruktør og har bl.a jobbet som dramalærer ved Grimstad videregående skole og som teaterpedagog ved flere kulturskoler i Sverige og Norge. 
Bo har også arrangert/holdt mange workshops for amatører og proffessionelle utøvere.

Ved siden av teateret jobber han som squash- og pilatesinstruktør på Ås treningssenter og han elsker å synge.  

 

 

Line Evensen   f.1967,

Noe av det mest inspirerende jeg kan jobbe med er rom-opplevelser, enten det er interiør, hage eller annet. Jeg søker å å skape små oaser som bringer fred, ro, harmoni og balanse. Dette åpner for livsglede og livskraft, og evne til å skape, eller ro til å bare være.  Vi lever i en hverdag der vi ofte blir utsatt for mye stress. Som en motsats til dette betyr det mye å kunne tilby mennesker, både store og kanskje minst like viktig barna, omgivelser der man kan finne nettopp fred, ro, harmoni, balanse, sanseopplevelser, et sted å hvile, glede eller inspirasjon.    

Les mer