BryllupBryllup på Villa Fredbo

Villa Fredbo - et drømmested for bryllup! En båttur fra Oslo ligger Villa Fredbo - Landlig beliggenhet, grensende mot nesoddmarka og med flott utsikt over oslofjorden.
For bryllup på Fredbo om sommeren kan det settes opp et partytelt i hagen til selskapet dersom man er flere enn 35 gjester. Hovedhus og hage står til disposisjon.
Det bemerkes at Villa Fredbo er et  privat hjem som leies ut  til overnatting, møter, selskap, jubileer, konfirmasjon, barnedåp, bryllup, fotolocation og filmproduksjoner mm.


Hvor mange er det plass til?

Stuen  i hovedhuset på Fredbo rommer 20 gjester rundt spisebordet.
For flere enn 20 gjester kan vi sette opp et partytelt i hagen om sommeren som rommer inntil 80 gjester .
Det er gavebord og garderobe i hovedhuset,  og i hagen kan orangeriet innredes etter ønske og kan f.eks benyttes til vielsen, som minglerom, bar, til overnatting eller til matservering med f.eks buffet-bord.

Hvordan struktureres sommerbryllupet?
Gjestene kommer som regel med båt / buss fra Aker Brygge i Oslo.
Gavebord og garderobe er i 1. etg. i hovedhuset eller i orangeriet.
Velkomsten er gjerne ute i hagen om sommeren, og det dekkes vakkert bord med velkomstdrinker.
Selve middagen kan dekkes i stuen eller i partytelt i hagen med f.eks mørke eller naturfargede linduker.
Hagen disponeres, og det kan settes opp små hyggelige sittegrupper rundt omkring.
Det kan klargjøres for dans på egnet lite dansegulv i hagen. Her kan dere spille musikk helt til gjestene må gå klokken 02.00.
De som sitter ute hører og har kontakt med musikken, men kan likevel prate normalt.


Bryllup høst / vinter / vår
Stemingsfullt og vakkert innebryllup med inntil 20 gjester. Det er fakler ute, det er fyr på peisen og  levende lys inne. Selve husets skjønnehet kommer enda tydeligere frem da.


Se bildegalleri fra Villa Fredbo


Vielse på Fredbo

Dere kan velge å ha vielsen på Fredbo. Fordelen med vielse på stedet er at alle er der hele tiden, og gjestene har et fint sted å være mens dere tar bilder. 
Ønsker man kirkebryllup anbefales Nesodden Kirke, en liten og gammel svært hyggelig steinkirke. Eller du kan for eksempel bruke Human Etisk Forbund. 
Humanetisk forbund holder vielser, også den Norske Kirke tillater nå prester å vie utenfor kirken.Bryllupsmeny

Dersom det er ønskelig kan man selv stå for mat og servering, og gjerne benytte husets kjøkken til matlagingen, eller medbringe egen kokk.

Foretrekker dere å bestille bryllupsmenyen via Villa Fredbo kan vi tilby våre gjester virkelig god skreddersydd mat gjennom våre samarbeidspartnere: 

Matsalongen som bl.a tilbyr matkonseptet Art - i - Sjokk,  nær 90% økologisk mat av gode, kortreiste råvarer - servert  helt utenom det vanlige!
Les mer og ta kontakt: Matsalongen

Catering fra Spiskammerset Selskapsmat AS
Les mer og ta kontakt: Spiskammerset

Bryllupskake og kaker fra Pascal
Kontakt Pascal

Både Matsalongen og Spiskammerset kan tilby å stille med servitør.


På Villa Fredbo kan man velge et måltid skreddersydd etter eget ønskeVin og alkohol


Man må selv stå for innkjøp og servering av alkohol.Kaker & kaffe

Dere medbringer selv kaker og kaffe etter eget ønske.
Adkomst

Gjestene kommer som regel med Nesoddbåten fra Aker Brygge og korresponderende buss fra Nesoddtangen. Reisen tar ca 50 minutter, med busstopp kun noen minutters gange fra Villa Fredbo.
Buss og båt tur/retur Aker Brygge  og Villa Fredbo hvert 30 minutt frem til midnatt og deretter hver time frem til siste buss fra Villa Fredbo kl 02.23

Villa Fredbo kan formidle leie av egen buss som henter dere på ønsket sted, og som stopper på bussholdeplassen ca 200 m fra huset. Deretter en liten hyggelig spasertur langs en gårdsvei opp til Fredbo. Etter festen kan man ta drosje hjem, eller buss og båt til Oslo.  

Se veibeskrivelse
Se kart
Se rutetider hos Ruter.no


Parkering

Det finnes kun parkering til ca 10 biler på Villa Fredbo så vi anbefaler våre gjester å benytte kollektivtrafikk eller innleid buss.Priser

Priser avhenger av antall gjester og det man eventuelt ønsker å bestille i tillegg.
Se priser her


Musikk / Dj

Vi kan formidle DJ eller et band til å stå for det musikalske.
Det kan klargjøres for dans på egnet lite dansegulv i hagen. Her kan dere spille musikk helt til gjestene må gå klokken 02.00.
Etter kl 23:00 gjelder vanlige regler for ro i et nabolag, og volumet må dempes. De som sitter ute hører og har kontakt med musikken, men kan likevel prate normalt.Styling

Eier og beboer av Villa Fredbo, Line Evensen,  er bl.a interiørarkitekt og stylist, hagedesigner og klesdesigner.
Ønsker dere hjelp til styling av hus / telt / orangeri, eller noe spesielt i hagen kan dette avtales spesifikt.Overnatting

På Fredbo kan vi tilby overnatting. Det varierer hvor mange sengeplasser vi har tilgjengelig, men for bryllup i juli og august har vi plass for inntil 20 gjester.Foto / film

Om du ønsker  å forevige dagen gjennom bilder og / eller film kan Villa Fredbo anbefale flere gode fotografer og en dyktig videoprodusent.


                         Bilder fra Villa Fredbo -   Bilder til inspirasjonBlomster


Tuvali blomsterbinderi

Villa Fredbo har er godt samarbeid med dyktige Pia Bogstad i Tuvali Blomsterbinderi på Nesodden. Hun tryller frem de vakreste kreasjoner av buketter, borddekorasjoner og blomsterdesign i hagen.

facebook.com/TuvaliBlomsterbinderi    Telefon 986 00 987 - Pia

 

Blomsterhagen

Villa Fredbo samarbeider med den eneste økologiske blomsterleverandøren i Norge, Blomsterhagen på Abildsø. De produserer økologisk, kortreiste blomster – vitale og vakre, og binder buketter og lager bord-dekorasjoner. De leverer fra midten av mai til midten av september. Det blir ikke dyrere enn andre leverandører. De supplerer evt. med andre blomster når det trengs, men legger vekt på kortreist, for eks norsk-produserte roser. De leverer i alle prisklasser, fra enkelt og naturlig til store oppsatser.

Til bryllupsblomster håndplukker de det fineste de har i åkeren til enhver tid. Sammen med brudeparet finner de en fargeskala og kanskje noen favorittblomster og ut ifra det skaper de vakre, frodige brudebuketter, hodekranser, knapphullsblomster, brudepikebuketter, borddekorasjoner… Blomstene er sesongriktige og et godt miljøvalg, og hører naturlig hjemme der det serveres mat av gode, kortreiste råvarer. Hvis du ønsker å pynte selv, kan du også kjøpe løse blomster hos blomsterhagen.

facebook.com/blomsterhagen
Telefon: 41577789 – Anja.


Blomsterpikene

Blomsterpikene kan anbefales - de lager alle stiler, og er meget dyktige. De leverer året rundt.
Telefon: 22 72 91 81
Se eksempler på brudearbeid her

Vi anbefaler at man bruker samme leverandør til både brudebukett og borddekor, da det blir helhetlig og passer sammen.

 BOOKING:


Villa Fredbo er en privat bolig som leies ut til bl. annet bryllup.

Send oss en epost, og kom gjerne for en titt og et uforpliktende møte!Vil du vite mer - ta kontakt