INTERIØR - COACHING     og     HAGE - COACHING

 


Rom i Balanse

Vil du lære om interiørdesign eller hagedesign?

Kunne du tenke deg å bli dyktig innen interiørdesign eller hagedesign, men ser ikke helt løsningene eller har ikke tid til et designstudie?
Litt lei av møbelkatalog-hjemmene og vil lære å skape noe unikt?

Eller interiørveiledning for oppfriskning av eget hjem mens du lærer selv?

Jeg tilbyr fleksibel interiør-coaching eller hage-coaching der du lærer å finne gode løsninger for ditt hjem, din hage eller for dine kunder.
Interiørdesign og hagedesign er balansekunst, og jeg vil lære deg hvordan du finner denne balansen, ser mulighetene og løsningene, finner gode systemer, skaper interiører og hager som er unike, spennende og særegne. Oaser i hverdagen.
 
Lær å se de gode løsningene, og få de kreative ideene som skaper spenning og balanse!

 

1

Lære litt

Ønsker du litt hjelp med å lære de grunnleggende prinsippene for å skape et balansert og spennende interiør? Eller en funksjonell og vakker, hage?

Ønsker du å skape et flott interiør i eget hjem eller hagerom i hagen med bare litt coaching og en sparringspartner for veiledning og råd?
Jeg kan hjelpe deg når du ønsker og har tid. Enten det er en time eller to,  av og til gjennom et oppussingsprosjekt, eller noe midt i mellom.

Du kan lære å finne din særegne stil/uttrykk, om komposisjon og balanse, om farger og materialvalg, om moodboards og skisser, om å skape personlige uttrykk og alternativt om design på lavbudsjett.  Og mye mer.

Fortell meg hva du ønsker, og vi finner den måten som passer deg. Bor du ikke i rimelig nærhet til Oslo/Akershus, slik at fysiske møter blir utfordrende å gjennomføre, er ikke det noe problem. Vi kan kommunisere på epost, sms, telefon og evt. skype.


2

Lære mer.
-det grunnleggende ved å bli en dyktig interiørdesigner eller hagedesigner.

Har du en drøm om å jobbe med interiør eller hage? Eller bli sikker i valg av eget design?
Jeg vil lære deg det grunnleggende som skal til for å jobbe med interiørdesign eller hagedesign, enten du ønsker å ha egne kunder eller du ønsker å ta med deg denne kunnskapen i design av eget hjem eller hage.
Eller kanskje du har et yrke der du kan ha fordel av å kunne mer om dette.

Jeg har jobbet som interiørdesigner og hagedesigner i en årrekke, og vil gjerne dele av min kunnskap med deg!

Du vil lære om det å se helhet og sammenhenger, finne rett stil/uttrykk for deg eller din kunde, om komposisjon og balanse, om farger, materialvalg og belysning, om plantegninger, moodboards og skisser, om kundekontakt, om skattejakt og loppisfunn, om å skape personlige uttrykk, om design på lavbudsjett.  Og mye mer.


 

Pris
1-30 timer kr 850 + mva pr time

Ta kontakt for bestilling eller for en heltuforpliktende samtale.

Alternativ 1: 
40 t privat coaching - Pris kr 24.500
Dette tilbudet kan tilpasses etter din timeplan.

Alternativ 2: 
42 t coaching i gruppe med 10 personer.  - Pris kr 4.900 pr person