Om Helt Grønn DESIGN

 

 

Hei, jeg er Line Evensen

Jeg etablerte Helt Grønn Design i 1999 og tilbyr interiørdesign, hagedesign og driver  utleievirksomhet / bryllupsutleie på egen eiendom, Villa Fredbo, 

I tillegg til 20 års erfaring innen interiørdesign og hagedesign har jeg bl.a jobbet som klesdesigner med eget klesmerke og som boligstylist hvor jeg har stylet et 100-talls boliger for boligsalg.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, eller et møte på Villa Fredbo..

 

 

Balansekunst

Noe av det mest inspirerende jeg kan jobbe med er rom-opplevelser, enten det er interiør eller hage. Balanse, ro og harmoni er viktige stikkord for trivsel, og nettopp dette er det jeg søker å skape i mitt arbeid.
Vi lever ofte i en travel hverdag, og nettopp derfor er opplevelsen av ro og balanse i omgivelsene viktige nøkkelord for å best mulig finne hvile, overskudd, inspirasjon og lade opp til ny energi . Gode, balanserte og strukturerte omgivelser sparer deg for tid, og gir mer rom for kvalitetstid med familie og venner, eller for bare å glede seg over dagen.

Jeg er opptatt av gjenbruk, noe som er sentralt i det meste av det jeg skaper på egen eiendom. Jeg liker å skape noe nytt eller uventet, kombinere materialer og stilarter, skape sjel og personlighet, gjerne med en dæsj av humor i uttrykket. Jeg følger med på, men er ikke spesielt opptatt av trender.
Balansekunsten mellom et personlig og interessant visuellt uttrykk, praktiske løsninger, smart oppussing og sunn fornuft, gode resultater og god kvalitet, gjerne på lavbudsjett, er noe som interesserer meg.
Et godt samarbeid med mine kunder er av stor betydning.


Villa Fredbo

Den historiske eiendommen Villa Fredbo på Nesoddens vestside kjøpte jeg i 2004. Foruten å være vårt hjem benyttes eiendommen i dag til utleie til enkelte bryllup, selskaper, som location for foto og filmproduksjoner og til utleie av rom.
Jeg har siden 2004 foretatt en betydelig oppgradering av hus og hageanlegg med flere byggeprosjekter, anlagt en økologisk kjøkkenhage og en koifisk-dam i hjertet av hagen, i tillegg til en skogshage for bryllups-, selskaps- og kulturattangementer.
I 2017 mottok jeg Nesodden Kommunes kulturfond på kr 100.000 for videreutvikling av Villa Fredbo som kulturarena på Nesodden, og vi planlegger igjen å starte opp med huskonserter og små kulturarrangementer.


Litt om livet

Gjennom mine ungdomsår med ansvar for egne hester og stalldrift fikk jeg erfaring på mange områder, bl.a ble det mange spennende år med høy arbeidsmoral, stort ansvar og høye målsettinger.
Som 19-åring kjøpte jeg bil, pakket fotoapparat og tegnesaker og reiste alene nordover på ubestemt tid. Etter å ha opplevd Nordland, Troms og Finnmark på kryss og tvers, stoppet jeg opp i Tromsø i et par år. Der arbeidet jeg som reingjeter og fikk opplæring innen samisk håndtverk. Senere ble jeg ansatt på Regionsykehuset i Tromsø på patologisk avdeling og som forskningstekniker på elektronmikroskopisk laboratorium.
Derretter har jeg jobbet både som lærer, utstillingsformgiver/ dekoratør, grafisk designer, klesdesigner med eget design, gründer og daglig leder av et selskap med kurs og utdannelser innen psykologi, coaching og NLP, og de siste 10-20 årene som hage- og interiørdesigner, stylist, kunstner og bryllupsarrangør.

Jeg har født 3 skjønne gutter, Emil (1989), Oliam Cornelius (2004) og Agaton Sofus (2007). De to yngste ble født hjemme, Oliam ute under morelltreet i hagen en strålende sommerdag.Oliam har ikke gått i barnehage. Agaton har i en periode hatt hjemmeundervisning.

 


Facebook: Helt Grønn på Fredbo