Interiørdesign

 

Interiør er balansekunst!

Vi lever i en hverdag der vi ofte blir utsatt for mye stress. Som en motsats til dette betyr det mye for både store og små å komme hjem til omgivelser der man kan finne fred, ro, harmoni, balanse, sanseopplevelser, et sted å hvile, glede eller inspirasjon. Det gjør  noe med oss når omgivelsene er tilpasset vår smak, vår måte å leve på, og våre behov. Ikea eller eksklusivt design? Det er ikke viktig! Det som er viktig er å skape noe som fungerer! 
Gode omgivelser handler bl.a om balansekunst!!! 
 

INTERIØRDESIGN - Hva jeg kan hjelpe deg med

Jeg er interiørdesigner og kan hjelpe med design enten det planlegges å bygge om, bygge nytt, eller man bare vil forandre litt. Jeg tar både private og offentlige oppdrag, og samarbeider også med arkitekter, byggeledere og håndverkere i prosjekter. En hytte, et hjem, en cafe, et hotell, et offentlig rom - jeg kan ta de fleste oppdrag. Om ønskelig kan jeg også skaffe håndverkere til prosjekter.

Jeg kan bidra med materialvalg, farger, møblering, belysning, interiør, rominndeling, praktiske løsninger, plassbygde løsninger, styling, klargjøring og styling før evt. salg mm.  
Jeg hjelper mine kunder å finne  et unikt og personlig uttrykk, et spektakulært uttrykk, eller et praktisk hjem med god og harmonisk atmosfære.
For de som ønsker det kan jeg innrede deres bolig uten at man behøver å delta i prosessen, eller vi kan arbeide i nært samarbeid og steg for steg finne den ønskede løsningen.
Er du privatkunde og kommer med en komplett visjon for hjemmet ditt, kun er på jakt etter inspirasjon eller vil få best mulig pris ved salg, er jeg her for å hjelpe.

Jeg bor på Nesodden like ved Oslo, men om oppdraget er andre steder i landet reiser jeg gjerne ut til kunden.
Man kan også sende meg oversiktsbilder av rommet eller huset, samt plantegninger eller evt. mål slik at jeg kan utforme plantegninger og arbeids-skisser. 
Har du behov for hjelp ifb med salg, kan jeg gjerne komme til deg.


Hvordan starte

Jeg kan hjelpe deg å starte fra scratch i et bygge- eller interiørprosjekt, eller vi kan ta utgangspunkt i det du allerede har av tepper og arvestykker til dine favorittmøbler. Vi kan vi rydde og organisere,  ta bort og legge til, og sette  sammen til balanse gjerne med noen nye tilskudd.
Det er smart å velge hjelp til interiørdesignet da du ofte sparer penger ved å unngå feilvalg og bomkjøp. Jeg hjelper kunden etter  ønsker, behov og økonomi, man kan selv velge; dyrt eller billig.


Hva er ditt behov?

Om du vil ha fargesatt stua, satt opp spennende tapeter eller skiftet ut noen møbler, eller kanskje ha gjort litt større forandringer som et nytt kjøkken eller bad, om du skal innrede butikken, caféen, hotellrommene eller kun trenger litt boligstyling, da kan jeg hjelpe deg. 

Har du behov for hjelp til å pusse opp ditt hus, leilighet eller en hytte?
Eller bygger du nytt og trenger litt eller mye interiørhjelp eller veiledning? 
Bor du i et funkishus og har problemer med å skape varme og personlighet i det moderne interiøret? 
Trenger du hjelp til å rydde opp og lage praktiske løsninger for oppbevaring og bedre utnyttelse av boligen? 
Ønsker du hjelp til å skape helhet og sammenheng i boligen eller rommet? 
Eller kanskje er problemet at interiøret mangler liv og spenning eller personlighet? 
Vil du realisere noen interiør-ønsker eller drømmer? 
Ønsker du at boligen din skal bli noe helt utenom det vanlige? 
Eller trenger din butikk en dekoratør til å skape gode vindusutstillinger og/eller et godt butikkinteriør? 
Eller ønsker du et funksjonelt, unikt eller spektakulært interiør i caféen, butikken eller i hotellet?


Jeg tar på meg oppdrag innen både planløsning, fargesetting, belysning, materialvalg, møblering osv, slik at du kan få et miljø du eller dine kunder trives i! 
Det er helt opp til deg hvor mye interiørhjelp jeg skal bidra med. Fra bare et par timers befaring med farge og interiørrådgivning, eller gå videre med en mer gjennomarbeidet løsning eller et helt konsept. Gjennom befaring og utarbeiding av forslag vil dine ønsker som kunde bli lyttet til og tatt hensyn til hele veien. Jeg fokuserer på at mine kunder skal være fornøyde, og føle seg lyttet til i prosessen.

Jeg kan:
  - Utarbeide konsept og idé
  - Foreta behovsanalyse
  - Foreta oppmåling av rom
  - Veilede i valg av materialer, farger og produkter
  - Tilby møbleringsplanlegging
  - Utforme spesialløsninger
  - Utfome arbeidstegninger
  - Foreta bestillinger
  - Foreta befaring og oppfølging på arbeidsplassen. 


KONSULTASJON

Vil du gjøre det meste av arbeidet selv men konsultere designeren?
Jeg kommer hjem til deg og i løpet av ca 1-2 timer går vi sammen gjennom hjemmet rom for rom. Under møtet samtaler vi om deres smak, ønsker og behov, slik at jeg kan hjelpe dere med å skape god atmosfære og de beste løsninger for dere . Dere får tips og råd på hva dere selv kan gjøre og hvordan dere best ominreder og evt. pusser opp.
Dere får et tankekart  med et sammendrag over hva dere bør gjøre for å lykkes med deres interiør- samt en planløsning.


PRISER

Pris kr 950 pr time eks mva, eller fastpris for større prosjekter.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


Se bilder fra Fredbo her, mitt private hjem og hage.


VIL DU VITE MER - TA KONTAKT


 

Facebook: Helt Grønn på Fredbo