KLESDESIGNJeg designer klær til kvinner og barn i alle aldere. Besøk gjerne mitt utsalg på Fredbo. Ta kontakt for avtale.

Klesmerket Helt Grønn  startet med design av klær ved kjøkkenbordet. Jeg fikk min første symaskin som 18 åring i 1985, og tidlig på 90-tallet begynte jeg å sy klær til kunder. I 1999 etablerte jeg firmaet Helt Grønn Design, og leverte kort tid etter klær til flere butikker i Oslo, bl.a Norway Designs, Eufemia og Boa Boa.
I 2002 deltok jeg på min første motemesse i Oslo, og i 2003 og 2004 på motemesser både i Oslo og København. Jeg designet to kolleksjoner pr. år, og solgte da klær til 20 butikker over hele Norge. Jeg oppnådde på kort tid stor suksess med klesmerket Helt Grønn, og måtte ut av landet til Litauen for å få hjelp til produksjonen av kolleksjonene.

Klesmerket Helt Grønn  har de siste årene levd videre gjennom unika modeller,  jeg designer og syr klær på bestilling,  gjerne festantrekk, brudekjoler eller sceneantrekk til artister. Jeg syr også klær som jeg selger i utsalget på Fredbo.  Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker spennende unike klær, i god kvalitet, gjerne i naturmaterialer, med morsomme detaljer og god passform!

VIL DU VITE MER - TA KONTAKT